28/9,

Your generated text image
Jag vaknade och upptäckte att min mobil vägrade starta! Jag försökte göra allting, ta ut sim-kortet femtio gånger, likaså batteriet, lät den vara avstängd. Osv osv. Men ingenting hände, det enda som stod på mobilen var bara "Samsung". Så jag ba aja skit samma! Så jag drog till ÖoB i Värmdö med min farmor. Hon köpte ett kompaktpuder till mig som jag ville ha från märket Lovie (#202) & även en deo från LdB. :) Pudret kostade bara 40 spänn, men billigt kan faktiskt ändå vara det bästa! Har aldrig testat det pudret förut. (Inte så konstigt, jag har aldrig använt puder i hela mitt liv förutom solpuder xD). Så nästa sminktest: Testa om puder är min grej! Höhö. När jag kom hem så ringde jag Comviq, fick köa i ca 25 min för att komma fram! Sen när jag kom fram så skulle jag ringa till deras webbutik istället och då fick jag köa yttligare i tusen år. Dom sa att jag har ju garanti så dom fixar luren gratis. Men, eftersom att man har en grym inneboende som jobbar på Elgiganten så fixade han min mobil direkt! :D Yääy!!! Lycka! Jag fick även mitt busskort tillbaka från SL på posten för att jag loosade mitt förra veckan så det betydde: TRÄNA! Lycka ännu en gång. MEN Innan jag åkte och tränade så hade jag fått yttligare ett brev. Socialtjänsten.. -.- "Hej du kom inte på vårat möte den 21a så du får inga pengar.". Jag hade fått för mig att det var 21a nästa månad, för att jag hade fått brevet 2 dagar innan mötet skulle vara och på pappret som jag fick då stod det "du måste ha bevis med dig att du har ansökt om förhöjt CSN-bidrag, bevis på påbörjade studier & papper på att du har ansökt om förlängt underhålls-stöd.".. Som sagt.. När jag fick brevet från Soc att jag fick avslag så ringde jag till den där kvinnan som jag skulle ha möte med den 21a, men hon svarade inte så jag lämnade ett röst-meddelande och sa:
"Hej det är Sanni kolari, 19930827-****. Jag skulle haft möte med dig den 21a sept & på brevet som det stod att jag skulle ha möte med dig var tydligen skickat den 18e september, det är det vad det står. Jag kollade inte så noga och såg att det stod 21a men jag var nästan säker på att mötet skulle varit nästa månad så var det inte nog med det.. Idag fick jag ett brev om att jag har fått avslag för att jag inte kom på mötet.. Så det var alltså den här månaden. Men, om jag skulle kommit till mötet den 21a så skulle jag ändå kommit tomhänt. Jag har inte ens fått blanketterna från CSN ännu & inte någonting från Försäkringskassan heller så om jag skulle kommit på mötet så skulle vi inte kommit fram till någonting ändå. Hur fan skulle det gå till att jag skulle få alla papper på två dagar?! Jag förstår inte varför ni ger avslag när jag exakt har berättat hur allting står till just nu & gjort allting ni vill att jag ska göra. En sak som jag kom på just nu på rak arm är att jag inte förstår varför ni inte betalar hyra till min farmor? Ni säger att ni inte gör det pga av att hon är en nära släkting. Det är bara en sån sjuk anledning till att inte betala hyra till henne när ni själva vet att jag egentligen inte är hennes ansvar! Det är väl inte så mycket begärt? Jag bor som sagt INTE hos mina föräldrar pga anledningar och det vet ni, vad är problemet med att betala hyra till min farmor då? Jag tycker bara att det här är så jävla sjukt att jag ska ha två dagar på mig att fixa papperna när ni själva vet att det tar längre tid än två dagar! Ni har ingen som helst anledning att ge mig avslag, för jag förtjänar så mycket bättre. Tja!" 
 
Jag tror på riktigt att Socialtjänsten är efterblivna. Dom behandlar folk så jävla orättvist! Det är dom som är de största rasisterna (efter politikerna), fast mot deras EGNA folk.
Nåja................................. :@ Efter detta i alla fall så taggade jag till Älta. Jag solade solarium i 20 min och tränade axlar plus armar. Så jävla skönt! Sen käkade jag sjukt mycket mat och duschade hos morsan. Sent på kvällen sen så mötte jag Robert och vi drog hem & sov. :)
 

Förrgår! :)

I förrgår...
så sov jag sjukt länge! Drog inte ens till skolan bara för att vi hade krökat så mycket dagen innan. Men jag sa till min metor redan att jag antagligen inte skulle komma och hon ba "jaja" . :p Älskling åkte till jobbet skit tidigt och sov typ ingenting under natten fast han var helt förstörd dagen innan. Så jävla duktig..! Det är bara jag som är otroligt lat när det gäller skolan kanske? Men jag visste ändå att om jag åkte dit så skulle jag bara sitta där och se allmänt bakfull ut och inte palla plugga ändå. Jaja.. När älskling kom hem så drog vi till skogen med Nippi & Nappi & plockade Karl-Johan & kantareller. Katterna va med oss en timme, åhh jag älskar när katterna följer med i skogen! :) Sen när vi kom hem så gjorde vi nudlar och wok med kokosmjölk, bambuskott, bönor, sparris, tonfisk & svampen. Sjukt gott blev det! :) Ja det var min torsdag det!
Mina små älsklingar :) Har ingen aning om varför bilderna blev suddiga. Antingen var det jävligt fuktigt ute eller nått? För bilden jag tog på maten efteråt blev ju bra. Ähh, w/e :)

17/9, lång sov-dag och häng i stan m krapparna!

Igår.. så sov jag till klockan 13 ! Vaknade av att älskling plingade på dörrklockan som en galning och ringde till hemtelefonen som en psykopat! :) Så jag gick i slowmotion ner för trappan och älskling ba "sover du fortfarande grisen?!" ba "mhhhhhhh, tyst". Hahah. Sen så skuttade vi in till duschen och sen käkade vi. :) Jag fixade mig och vi drog till stan och träffade Pallo & Marcus. Vi satt ute på en bänk i stan och snackade skit och så. :) Sen blev det Donken & Pallo käkade, åå när han hade käkat klart så drog vi hem till Marcus. Så va vi där ett tag och kollade på videon på youtube, umgicks och så. Sen så drog jag, Pallo & älskling till affären och sen så drog vi heeem. :) Jag å älskling lagade spansk korv m pasta. Sjukt gott! 
Inga bilder från dagen

16/9, Konferens-träff m Forever & förläsningar!

Your generated text image
Jag vaknade vid 6, käkade en fet frukost m älskling, fixade mig osv. Sen så fick jag skjuts av min farmor till Norra bantorget. (Tur att hon skulle till en väninna i närheten ^^). Jag träffade min coach och hennes man i Scandic hotel kl halv 9, när dom käkade frukost. Så jag satt och drack kaffe med dem i en halvtimme. Min coach gav en Forever-kasse till mig med Aloe berry nectar i och sa att jag får den gratis som jag ska få dricka. Så snällt! :) Sen så gick vi till City conferens centre på en förläsning som handlade om våran nya produkt Forever Ulta Shake!! :) Det är en protein shake som är GRYM att ha som mellan-mål eller efter du tränat. Den är gjord på sojabönor som har ett högvärdigt proteininnehåll och färre kalorier. Finns i två olika smaker, vanilj & choklad. Det var en som hette Mats som presenterade den här produkten och han har jobbat med näring & hälsa i ca 25 år!! Så han vet nog vad han pratar om. ;) En burk räcker till 21 shake-ar & priset för varje shake blir ca 15 kr styck. :) Vill du köpa en burk av mig så kommentera! Våra produkter finns inte i butik! Om du inte är nöjd med produkten så har du 90 dagar på dig att lämna tillbaka den. Förpackningen kan vara tom men du får alla pengar tillbaka ändå! Det är våran kundgaranti. (: Man kan köpa en flaska till som är jätte smart med sil såklart som du kan göra din shake med. :) Jag fick testa båda smakerna och de var jätte goda! :) Mats pratade jätte mycket om hur kroppen & hjärnan fungerar osv om man inte äter rätt. Han var jätte rolig och han fick alla att skratta hela tiden. Inte en tråkig förläsning om man säger då. :) När den var slut så var det paus, då gick jag till 7-eleven och pratade i telefon m pappa ett tag. :) Sen när pausen var slut så var det en till förläsning om Forever ultra shake, efter det så var det en till om affärer och sedan var det massor av folk som hade tagit examen via Forever som fick ställa sig på scenen och herregud vilken energi alla människor hade! :) Jag sa det till min coach att "alla har en sån energi här!", Marita: "Jaa alla tror ju att vi tagit något, men det är denhär aloe veran vet du! Alla här går på aloe vera!" Hahaha. När alla förläsningar var slut vid halv 3 så stannade jag kvar ett tag och hälsade på andra från Forever. :) Sen så drog jag till Slussen, tänkte åka till Älta för att träna men jag orkade inte vänta på bussen i 19 min för att åka dit. -.- Jag ringde min farmor och hon var precis påväg hem från sin vännina så hon hämtade upp mig och sen drog vi hem. :) Älskling var inte hemma utan på AIK match, så jag käkade och softade och var jätte seg. Sen så ville han att jag skulle möta honom i Nacka forum, så jag gjorde det. :) Vi handlade nötter, dadlar & japansk mix. Sen drog vi hem & tog det lugnt. :)
 


Protein-shake!


 

Träningsvärk & en lugn fredag.

Your generated text image
Jag vaknade sjukt sent idag, kl 12 haha... Nästan direkt när jag vaknade så drog jag & min farmor till Orminge och handlade. Jag hjälpte henne att hitta speciella glödlampor som hon behövde och så. :) Sen köpte hon ett shampoo till mig som jag ville ha. ^^ Head and shoulders, den orangea som reparerar håret. Efter det så åkte vi hem och jag var bara hemma och softade. På kvällen gick jag och älskling till affären, köpte cigg & snacks! Jag ville ha rostade pumpa-kärnor och baby ostbågar haha. :p Jaa vi har helt enkelt bara haft en helt lugn fredag. Klockan är 12 på natten nu och mitt hjärta ligger i sängen och snarkar, (jag hör gullet nu). Faaan kom på att jag ska vakna halv 7 imorgon, goonatt!!!!
Kärnor & Roberts tumme.

The day before yesterday.

Förrgår:
Jag vaknade, fixade mig och drog till skolan. Jag skrev ett geografiprov om USA och jag fick alla rätt. :) Jag fick sluta 40 min tidigare för att lärarna skulle ha möte så de va nice. Btw jag käkade en fet köttfärs-pizza med lök till lunch, mhm!!!! Efter skolan så tänkte jag "fan vad nice nu drar jag & tränar", men så blev det inte. Jag hann åka till Hellasgården innan morsan sa att hon inte ens va hemma. Så jag blev sjukt irriterad och fick åka hem, men det var ändå sjukt nice att åka hem för min älskling hade redan kommit efter jobbet. :) Vi myste lite och han somnade framför tvn nästan direkt. Han ba "väck mig om 45 min.". Jag försökte flera gånger men han ville inte vakna så jag lät han sova i 3 timmar haha. Under tiden så satt jag bara och nördade vid datan typ. När mitt hjärta vaknade så drog vi till Orminge och handlade mat & hem igen. Vi kollade på tv ett tag sen så käkade vi kvällsmat och sen sov vi typ. En helt lugn dag helt enkelt. Socialtjänsten ringde mig under dagen också och man blir alltid lika förbannad för att dom är efterblivna. Men de sa att jag ska få matpengar & busskortspengar i alla fall (för att jag inte bor med mina föräldrar och de inte kan försörja mig). Det var fan på tiden att man fick pengar kan man ju säga, men det räcker direkt inte långt. Aja.. Det var ju en bra grej som de lyckades med dehär 19 åren de har varit och härjat i mitt liv. One fucking hallelujah-moment I will tell yah!
En dålig cambild från förra året dårå!

Hemmagjord ansiktsmask m avokado.

Igår så gjorde jag ju en hemmagjord ansiktsmask med avokado. Här är receptet och fakta på hur ingredienserna påverkar din hud...
 
Advokado ansiktsmask:
Avokado
Filmjölk 
Havre
Honung
 
Avokadon innehåller ovanligt mycket fett för att vara en frukt. Den återfuktar ordentligt och gör huden heeelt underbar. Avokadon passar för dem som har torr, solirriterad, känslig och/eller åldrad hy.
Filmjölken innehåller laktossyra (som också finns i mjölk & yogurt) och löser upp limmet som håller kvar hudens lager av döda hudceller. Däremot påverkas inte levande hudceller. Dessutom stimuleras produktionen av nya levande hudceller. Huden blir helt enkelt jätte len!
Havren har en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande plus att den gör din hud jätte mjuk.
Honungen verkar rengörande, lugnande & återfuktande plus att den dödar bakterier. 
Du kan välja själv hur mycket av vilken ingrediens du vill ha i din ansiktmask beroende på vad du vill "få ut av" din mask.



Snyggt med all havre och alla avokado klumpar hahah! Men om det är äkta kvalité på masken så är det. ;) Btw, köp inte ansiktsmasker, då kan du lika gärna ta hundskit från marken och kleta i ansiktet. Att göra hemma är SÅÅÅÅÅ mycket bättre! Menmen alla gör ju som dom vill. 

Jag vill till Helldone festivalen iår! :'(

Hejhej levande varelser!
Igår när jag var hos mamma så sa hon att hon ville köpa Aloe Berry Nectar (Aloe vera dricka med smak av äpple & tranbär),Aloe MSM Gel & när jag sa att Aloe Propolis creme var bra för min hud så sa hon att hon kunde köpa den till mig av mig haha! Gud så häärligt, jag blev jätte glad. (: När jag kom hem så var älskling hemma och vi hade det lika underbart mysigt, kul och nice som alltid. Åhh min kärlek!! :) <3
 
Idag i alla fall så har jag åkt bil med min farmor, vi åkte bla till min skola & hämtade busskort och gjorde andra ärenden. När vi kom hem så käkade vi & jag ringde älskling och ba "åhhh jag saknar dig!!" han: "jag vill också bara komma hem och vara med dig.". Awww! Han är så söt, min manliga flyttgubbe! ;) Stackars han sa att han hade ont i ryggen för att han har burit frysar idag. :(  Förresten JAG VILL TILL HELLDONE FESTIVALEN I OKTOBER I HELSINGFORS! :((((((((( HIM som jag är helt besatt av sen mååå-nga år tillbaka ska spela där 4 dagar irad & The 69 eyes som jag var helt besatt av förut & massa andra rockband. Jag kommer fan börja gråta snart, så mycket vill jag dit! Alltså seriöst! :( Men men det kommer inte hända.. har ju inga pengar............ Jaja, nu ska jag göra en hemmagjord avoccado ansiktsmask & ringa min coach.




Outfit igår, fick linnet av Johanna förut. Så jävla snygg! Den sitter inte tajt utan ganska slappt och det gör den så mysig! Samtidigt som den är jätte kvinnlig. Jag börjar lära mig att det inte alltid behöver sitta tajt för att vara kvinnligt. ;D Höhö.
Aloe Berry Nectar
...Och alla kunder ska ju då veta att om man inte är nöjd med produkten som man köpt av mig så kan man lämna tillbaka den inom 90 dagar. Du får alla pengarna tillbaka och förpackningen kan vara helt tom. Har dock hört att ingen har varit missnöjd med sin produkt från Forever. ;) Så de så!
 

Vila i frid.

Du var grym William! Vila i frid.
 
 

Provtester från Forever!

Goddag! Glömde säga att jag fick mina provtester från Forever förra veckan. Idag så testade jag den bästsäljande Aloe propolis creme, en kräm som återfuktar & vitaliserar torr hud, passar även för känslig hud. Den tränger jätte snabbt in i huden och kladdar inte, har en doften av houng. Innehåller bla aloe vera, propolis, kamomill samt A- & E-vitamin. Krämen ger en "ny hud" känsla. Riktigt bra var den, herregud!

Nu ska jag börja fixa mig och dra till skolan för att hämta busskort, efter det så drar jag till Älta. Jag ska gymma och sola solarium. Nu jäklar ska jag komma igång med gymmet igen! Ha en soft måndag. ;D

Uttråkad!

Hallå people! :)
Jag känner mig verkligen jätte rastlös och uttråkad, då är det verkligen den bästa tiden på dygnet att blogga! Ikväll så har jag bla pluggat geografi & kollat på Guccis, Dolce & gabbanas & Chanels hemsidor, vad de har för handväskor. (Den dagen jag har överdrivet mycket pengar så ska jag fan köpa mig en sån handväska!!). Guccis väskor var som "whatever -.-", men det fanns däremot en väska på Chanel som jag halvt dog för och massor på Dolce & gabbana! Åhh vad suktad man blir. Men det känns ändå såhär.. en väska för flera tusen. Det är ju sjuuuuuukt egentligen! Men ska man ha nått bra m kvalité så är det väl lika bra och sätta pengar på det? Juste jag skaffade mig videofyme nyss också. Jag kanske börjar slänga upp några videon på bloggen då och då? (; Njaah eller det får vi se haha, pallar man det liksom?
Från Dolce & gabbana:

 
 
Vilken är den absolut snyggaste? Jag kan fan inte välja själv. :p

Sjukt nice dagar! :)

Går igenom dagarna lite snabbt nu dååå. :)
 
Tisdag (4e sept)
*Jag städade förfullt.
* Älskling & jag plockade kantareller!
*Sen blev det bara chillout resten av dagen.
 
Onsdag (5e sept)
*Jag åkte till min gamla skola, Ess-gymnasiet och skrev in mig. :)
*Älskling åkte på kryssning med jobbet så jag passade på att träffa Johanna och OJ OJ vad kul vi hade. :) Vi var hemma hos henne och käkade mat, jag pluggade kollade på film tillsammans sen så sov jag där. :) Jag köpte även kaktusfikon som vi testade för första gången. Det smakade som pumpa blandat med vattenmelon typ? Det var i alla fall gott till glass :p Men om ni köper dom så akta deras stickor som dom hae, dom går in i händerna och är kvar i flera timmar och svider. Haha fett irriterande det va.
 
Torsdag (6e sept)
Jag vaknade ju upp hos Johanna och vi var jääkligt partysugna! Jag duschade sen fixade vi oss. Så vi drog till Steak house på Götgatan och käkade natchos m dip och revbensspjäll m tomat-salsa och drack en bira. Efter det så drog vi till en krog i T-centralen och spelade på en maskin och krökade mer. :P Sen bytte vi krog yttligare en gång till After i Gamla stan. :) Hahaha fan vad kul jag och Johanna hade överallt.. herregud! :D När vi hade druckit klart så mötte vi älskling i Slussen, och vi blev även stoppade av polisen (operation gåsen) haha. Vi ba vafan vi har ju krökat hela dagen och Robban kom från en kryssning idag, konstigt att vi såg "fuckade" ut? xD Ja efter vi blev stoppade så köpte Johanna kräftor, vitlöksbröd och lime. Vi drog till Johanna efter och hade kräftskiva. :) Najs najs. jag och älskling sov över där och vi hade det skit kul som vanligt!
 
Fredag (7e sept)
Vi vaknade hos Johanna, jag och Johanna gick och handlade frukost (jag köpte billys pizzor, ameikanska blåbär och bakelser haha!) sen käkade vi. Vi va bara hemma hos Johanna och softade framför tvn. Sen så skulle vi till Lännersta, jag & älskling hem å Johanna till en polare där. Då va busschaffören en idiot. Vi hoppade på 474 i Slussen. Vi trodde att den skulle åka till Nacka trafikplats & jag hade en remsa så jag sa "Nacka trafikplats" sen så åkte chaffören förbi stationen bara så jag gick fram till busschaffören och ba "Hallå jag skulle ju av här?" han: "jaa men man kan inte hoppa av i Nacka trafikplats, bara hoppa på.". jag: "men vafan jag sa ju Nacka trafik plats när du stämplade, kunde du inte sagt det då?". Så vi fick åka till Gustavsberg och byta buss till Orminge och sen åka till Lännersta. Herreguttan asså. -.- När vi kom hem så sov vi nästan direkt. :p
 
Lördag (8e sept)
Jag och älskling var bara hemma och hade en sån sjukt mysig dag! Jag bastade också med Kenta och min farmor. :) Underbar dag. <3
 
Söndag (9e sept)
Jag har bara varit hemma, softat. Baby åkte och va med en polare och jag har bara varit här och tagit det allmänt lugnt helt enkelt. :)

En dricka som jag köpte när jag var m Johanna. xD

Svamp!

Johanna på Steak house. :)







Mötet gick bra igår & nu sätter plugget även igång igen!

Nämen tjenare! Bloggade aldrig när jag kom hem igår. Affärsmötet gick jättebra! :) Det var en kvinna som pratade om hur allting går till och hur allting fungerar på Forever living och jag blev helt tagen. Hon berättade även om deras produkter & dom har ju världsklass! Jag har aldrig testat någon av produkterna, men jag pratade med min coach idag på tele & hon sa att hon ska skicka provprodukter. ;) Forever living har en produkt (ett kosttillskott) som heter Forever argi+ och hon som höll mötet sa att det är en nobelpristagare som till och med säger att det det är det bästa som finns i marknaden, någonsin! Jag säljer det nu också, glöm inte det! ;) Ja, mötet gick i alla fall jätte bra!!! Jag är sjuukt taggad på att sälja & jag kommer börja skriva om produkterna i min blogg, vilka produkter som är populärast och vad jag tycker om de osv osv. :) Hihi!!! :) Efter mötet igår så mötte jag upp mitt underbara hjärta i Slussen sen så åkte vi till Hemköp i Lännersta & efter det så gick vi hem. :) Min farmor gjorde världens bästa soppa igår (vitkålsoppa m köttfärs), så vi käkade det när vi kom hem sen så pratade jag med Johanna i tele i en evighet. Underbart samtal! :D Sen så myste jag med älskling. (; 
 
Idag.. så lämnade Anette(min gamla mentor som är min mentor nu igen) ett röstmeddelande där hon sa "Du måste komma hit & skriva in dig i skolan på papper sen börjar du igen." Yäääy! Nu ska jag läsa upp gymnasiebetygen också. :) Jag ska åka dit imorgon och börja. ;) Jag har inte ens käkat än eller borstat tänderna än för att jag har läst på om alla produkter och pratat med mamma i tele och allt möjligt! Det är bara business in my head right now! Nu måste jag göra massor av annat viktigt. Hörs people!
Forever Argi+
 Kom ihåg att kommentera om ni har frågor eller är intresserade av någon produkt! ;)
 

Mitt allra första affärsmöte idag!

Goodmorning sunshines! Jag vaknade kl 10, jag har käkat frukost och försökt få tag i min coach men hon svarar inte haha. Det är nämligen affärsmöte ikväll så jag har bara en fråga till henne först bara. :) Jag har värsta problemet, har inget busskort men min morsa ska komma hit och ge mig 200 spänn till ett busskort med då fattas det ju 290 spänn på det också.. Min farmor är inte hemma och jag försöker få tag på henne också & fråga om jag kan låna pengar. Ahh det är lite panik känsla och jag blir ganska stressad av att bara skriva det här nu. Haha.. men det löser sig nog alltid! Lite drygt bara att det här händer just nu när jag ska på mitt första affärsmöte. xD Som om jag inte är nog nervös liksom? ÄHHHHHHH allting kommer gå bra!! Fick btw mina vita jeans tillbaka av Liza som jag köpte från USA 2008. ÄNTLIGEN! Min faster har lånat dom i 3-4 år nu. Jag har bett om dom säkert 50 gånger & äntligen så får jag dom. Naiz! Jag tänkte ha på mig dom idag på affärsmötet men jag måste sy dom lite först. Jag vill att dom ska sitta ännu tajtare vid låren och vaderna, då blir dom ännu pörrigare. ;) Vi hörs senare, hugs! 

Nya toppen som jag fick av Liza igår. Den sitter helt perfekt & tajt!

Bastu-kväll m familjen och brödbakning.


Tjuuhoo! Vet ni? Igår vid typ 11 på kvällen så bestämde jag mig för att möta Emilia och Kenta i stan. Så vi var på Debaser i Gamla stan. Jag blev bjuden på 2 bira av Kenta, ganska trevligt faktiskt. :) Efter utgången så blev det Donken för andra gången på den dagen haha! Sen drog vi hem, jag kom hem halv 5 på natten. Har inga bilder från krogen, hade inga batterier till att fota, höhö.
*
Idag så vaknade jag så sent som halv 2. Det blev frukost med älskling och efter det blev det att bara slappa framför tvn. Jag fick ett as nice linne av min faster Liza idag, hon var precis i Turkiet. Jag visar det imorgon! (: Jag har bakat Ciabatta idag (bröd för er som inte hajjade det). Jag gjorde inte allting från grunden själv utan det var ett färdigblandat paket med mjöler som jag fick från mamma förut. Det vart faktiskt riktigt lyckat! :) Efter brödbakningen så lagade jag mat till mig och älskling och gjorde hans lunchlåda tills imorrn.  Robban åkte sen till en polare och jag stannade hemma och bastade med min familj + Emilia, Jussi & Ammelie. Nice! När jag hade bastat klart så kom älskling tillbaka sen så kollade vi på Jungelboken 2. ;D Nu ska jag borsta tänderna och sova. Nighty nighty!

Brödet innan gräddning. Äpplen i en skål breved btw. ;p Min farmor gjorde äppelpaj idag. <3

Hyvää huomenta.

God morgon lovers! Jag vaknade klockan 7 av att min karl väckte mig sen så drog han till jobbet. Fett duktig han är som vill jobba på helger!  :* Efter det så blev jag jätte pigg så jag har bara legat i min säng och kollat på tv & fixat med massa appar på min mobil och blivit medlem på instagram typ. Jag borstade tänderna precis och har druckit oboy. Nu ska jag fixa mig. :) Hoppas ni har en soft lördag-morgon! Cya. <3

Min katt Nappi som låg och myste precis. :)