onsdag, 23/5

Jag fixade mig och drog till skolan och pluggade engelska. Efter det så drog jag till Nacka forum för att köpa ett par svarta ballerina skor. När jag var i centrumet så stötte jag på min barndomsvän Linnea. :) vi gick i samma klass från 2an till 8an. Så vi satte oss ute i solen ett bra tag och snackade skit. Hon följde med mig till New yorker när jag köpte skorna och efter det tog vi samma buss. :) jag träffade Heidi på bussen också! Sen kom jag hem till min farmor, jag var inte där så länge. Umgicks lite med henne bara tills jag skulle möta älskling i sickla. Vi drog hem sen ville Babe pumpa fotbollen i Statoil så vi gick dit. Han köpte ett par solbrillor till mig. Tack älsk! :* sen blev det att handla mat. Vi gjorde en fet skink och ost sallad plus halloumi. :) sen var det bara mys resten av dagen.

21/5 monday.

Jag vaknade vid halv 6, när älskling skulle till jobbet. Då var min farmor vaken också så vi umgicks på morgonen och hon gjorde oboy till mig. (a) Ja.. jag är farmors bebis fortfarande, kommer alltid att vara! Mummos (Mummo, farmor på finska) finska granne hälsade på min farmor och vi käkade smörgåstårta och drack kaffe, snackade om livet. Sen så smörjde jag in mig i jordgubbs bodybutter och solade jag på altanen och somnade i solen max en halvtimme, vaknade över att det blev fett molnigt haha. Sen fortsatte jag sola när solen ploppa upp igen. :) Efter det så hoppade jag in i duschen och fixade mig, taggade till Sickla station för att möta älskling. :) <3 Vi taggade hem och han rensade alla hans grejer och vi rensade i våran källare och kastade en gammal säng till grovsoprummet. Älskling bar hela sängen själv på ryggen! Jag ba "älskling förstör inte du ryggen nu? :(" Han: "Nä inte om man bär rätt. ;) Jag är för fan flyttgubbe Sanni, jag bär tunga grejer varje dag." Man ba ÅHHHH ÄKTA KARL man har skaffat sig som har ett äkta mansjobb. MIN!!!!! Efter allt rensande så drog vi till Tyresö C och handlade mat. Sen drog vi hem och lagade kyckling, ris m currysås. Fett länge sen sist. :)  Efter det så softade vi och hade hårdporr. Hahaha sjuk jag är som skriver det. Men vaddå vi har sex varje dag, lika naturligt som att äta mat och sova vafan!
Jag i januari eller februari.. Nångång i år var det i alla fall, vem bryr sig!? x)

SUN(ni)DAY 20/5

Babe & jag vaknade runt 12, dagen började väl inte som den bästa dagen. Jag var på skit kefft humör för att jag ligger så jävla dåligt ställt nu. (ekonomiskt) Jag har INGET smink förutom ögonskugga, läppglans/läppstift och en kajal. Jag har inga träningskor, inga riktiga träningskläder, inga sommarskor, inga klackskor, bara EN BH som passar, jag har inte tankat på min mobil på typ en månad, ajuste min mobil har gått sönder nu också.. så har ingen, den la bara av.. bara sådär! (grattis) Så jag har ingen mobil heller.. Jag skulle behöva nya mjukisar också, mina börjar bli överdrivet utslitna, få hål. Jag har inte ens en bikinitopp för att mina pattar växer hela jävla tiden!!!  Skulle behöva strumpor också. (Hatar den där blicken främmande människor ger mig, att jag är en dum bimbo som inte fattar ett skit). Människor ska bara veta. Mitt senaste studiebidrag som jag fick så kunde jag inte slösa pengarna på viktiga saker om man säger så. Mycket av pengarna gick till mat. (För att det inte fanns någon mat hemma.) Jag önskar ibland att jag var som alla andra som har föräldrar som har pengar, snarare sagt.. ett "normalt" liv. Fast nej.. Allt som jag gått/går igenom, gör mig.. så jävla.. MYCKET.. starkare.. än vad många någonsin kommer att bli. Den här jävla sorgen och ilskan blir ibland så stark att jag har lust att ställa mig på ett berg. Skrika. Så ilskan och sorgen ba exploderar ut från min kropp, det blir ett ljus som lyser runt hela mig.  Jag blir en stjärna, stark. (Det är jag som är solen mmkey?) Jag blir fulländad. Jag blir den krigaren, som VET att jag har en lång väg kvar. Haha fan vad långt det här blev nu!

 

Jaaja.. Efter att jag bröt ihop så fixade jag mig sen så drog vi till min farmor. Min faster firade sin 32 års dag, fast hon fyllde egentligen dagen efter. Min farmor hade gjort smörgåstårta och gräddtårta. <3 Najs! Resten av dagen så spelade jag och älskling monopol och tog det lugnt. Hahah. Jag fick typ frispel, jag är en keff förlorare alltså. :P Sen sov vi här. Mys. :)

 


Lyssna helst på låten medans ni läser inlägget.

Lördag, 19/5

Jag och älskling käkade frukost sen efter de så drog jag till gymmet och solade solarium i 20 min plus tränade kondition i 40 min. Gjorde av med 400 kalorier igen, naiz! Efter gymmet så duschade jag och baby tillsammans ;) sen åt vi bakpotatis med tonfiskröra. Asfräscht! När vi hade ätit så började jag fixa mig sen drog vi till Sveavägen och mötte upp Marcus och Pallo. Vi softade och snackade lite skit sen så spelade vi fotboll i flera timmar. :) Senare på kvällen så drog vi hem. Så det blev en lugn träningslördag för min del kan man säga. x) Sist jag drack var den 5e maj, skönt det känns att göra annat än att dricka. Big NO to alcohol, för det mesta. Så jävla trött så skiten. Euw!!!!!


2O11, oktober. U got that body bitch!


Citat:


Blodgrape och rabarber.

När jag och pojkvännen vaknade så gjorde vi frukost, jag käkade rostat bröd med te. Sen tänkte vi dra till Historiska museet men det blev för sent ändå och bajs så vi sket i det. Haha. Vi drog till Gullmarsplan för att älskling skulle hämta ur pengar sen drog vi till mataffären i Älta och köpte mat. :) Vi gjorde klyft potatis, fjärilskotlett, hemmagjord vitlökssmör och stekte massor av olika svampar med massor av smör och salt sen blev det en kryddig beasås till. Fyyyfaaan vad gott det var! Köttet var helt mört, mhm!! Fast innan vi började med maten käkade vi rabarber som vi doppade i socker. Snacka om flashback! Längtar tills min farmors rabarber är klara så hon kan göra rabarberpaj Efter maten så däckade jag stenhårt i 2 timmar medans älskling satt och spela playstation 2.  Sen vaknade jag och vi har bara softat. Som kvällsmat blev det rostade mackor, svartvinbärste och blodgrape med lite socker på. Vi har käkat som kungar idag kan jag säga er!
Åhh jag har fortfarande inte tränat sen första dagen. Imorgon blir det en timmes träning kan jag säga er!

Tisdag kväll.

Resten av min tisdag:
Åkte och mötte älskling i Slussen efter hans jobb. Medans jag stod och vänta på honom så såg jag 2 duvor som parade sig haha. Vi åkte till Skärholmen och träffade en av hans kompisar ett tag, efter det så åkte jag och älskling till Liljeholmen. Vi träffade älsklings barndomsvän Pallo där. Så vi köpte en dricka sen så satte vi oss på gräset vid en sjö där. Vi var väl där ett bra tag och bara softade. :) När det började bli kallt så drog vi till Odenplan och käkade på ett kebabställe. Älskling bjöd mig på kebabrulle. Fett nice. :) Sen kom Marcus dit och när vi hade käkat klart så drog vi hem till Marcus och hängde där. Vi bara softade, snackade skit och hade kul. :) Jag och älskling kom hem rätt sent sen. En rolig dag helt enkelt. :)
En bild från mars.

Solen skiner!

Skrev aldrig igår kväll.. Älskling kom som vanligt från jobbet och vi tog det bara lugnt på kvällen, gick till affären och somnade tidigt. :) Däremot så kom älskling hem med massor av godis så vi kunde inte sluta äta typ. :( Helt sjukt gott. Men nu har vi två bestämt oss för att inte äta godis på vardagar och bara på helger. Men det kommer nog gå bra, i alla fall för mig. Jag har ju börjat träna nu så är peppad som fan på att vara hälsosam. :)
I alla fall! NY DAG IDAG! Tjaaaaaaaa! Haha. Soligt väder som fan och jag är jätte glad. (förutom all skit jag fått höra sen jag vaknade.) Vaknade när älskling skulle till jobbet, och efter han drog så satt jag vid datan i 2 timmar sen däckade jag igen haha. Vaknade av att morsan skrek på mig sen har jag hört henne skrika och skrika och skrika och skrika och skrika och skrika och skrika. Fortfarande skriker hon faktiskt. MEN, det är bara att stänga av och koppla bort så att man inte blir så förbannad och ser svart och flippar ur. :) Nu ska jag äta någonting och dricka te sen ska jag plugga kemi och historia. Puss puss!


Grattis till mitt livs första kort! :D

Hellooo!
Vet ni?! Idag har jag skaffat mitt första gymkort. Skrev under på 1 år, åhh vad jag är taggad! :) Solade solarium och tränade direkt efter jag skrev under kontraktet. Idag tränade jag bara kondition, tänkte att det skulle va en bra början. Det var det också! Det kändes som att varenda por svettades och det är ju ett bra tecken. ;D Powerwalk-ade det snabbaste man kunde i 20 min sen så blev det cykel det snabbaste jag orkade i 20 min. Gjorde av med 400 kalorier så det är ju bra. När jag kom hem så pressade jag en halv lime i vatten. Limevatten <3 Nu sitter jag och väntar på att morsan ska bli klar med maten sen blir det ett nice bad! :)

Irriterande morgon.


Godmorgon! Vaknade vid 9 av att morsan började skrika "börja söka jobb nu då om du inte ska till skolan.". Fett irriterande, visst jag går inte till skolan men jag ska i alla fall se till att bli klar med betygen. Jag håller ju på med det hela tiden! Vad fan är problemet? Sen är det inte så jävla kul att gå till skolan heller när man aldrig har egna cigg, inga pengar på telefonen, inte ens en ögonbrynspenna, jag har har inte ens puder, en bra hårborste, en kamm, inte ens en jävla puderborste, ingen mascara ingenting! Det är inte så kul att leva över huvud fucking taget just nu! Jag har inte ens ett par sommarskor eller ballerina skor. Ska jag åka till stan där min skola ligger utan ögonbryn eller? Sen kan jag inte ens borsta mitt hår ordentligt för att jag har en dålig jävla plast barnborste. HELVETE HELLER. Hatar att vara fattig, det tar så jävla mycket på psyket konstant. Man vill inte ens träffa sina polare för att man kan inte ens göra någonting med dem jag kan inte ge dom det dom ger mig. Mitt liv suger just nu när det gäller ekonomiskt och ALLTING kretsar runt pengar så det är rätt svårt att ha huvudet högt för tillfället. Aja nog med mitt depp-talk, stackars min pojkvän som fick höra mitt gråtande i telefon nyss. Men det är han som håller mitt huvud uppe, du är bäst älskling! <3
Käkade frukost (müsli med jordgubbsfil) för ett tag sen. Ska göra te nu och sen ska jag ner till gymmet (FLEX) i centrum och fråga lite grejer om deras erbjudande som dom har nu. Hoppas jag redan kan börja gymma och sola redan idag. Puss!

Varför jag slutar blogga på Scandalbeauties.

Ja det är ganska många anledningar. Jag är helt enkelt inte den typen av tjejen. Visst, jag älskar att fixa mig mycket, klä mig utmanande och sexigt, ta 1000 bilder på mig själv i flera timmar aa ni vet! But that's not the only part of me. Men jag älskar även att visa vilka jävla växthelveten jag har planterat, visa att dom har växt 1 cm på en dag. (Vilket inte man kan blogga om på SB). Jag älskar att ta bilder på mina katter och bomba bloggen med 100 kattbilder, dom är en stor del av mitt liv, har alltid varit. (Vilket inte man kan blogga om på SB). Jag älskar att skriva tusen rader om dom som betyder mycket för mig på ett inlägg. (Vilket inte man kan blogga om på SB, för det enda dom vill se är your body och dom skiter i resten). Jag älskar att visa bilder på min pojkvän och skriva alla puttisnutti saker om honom. (Vilket inte man kan blogga om på SB) Jag vill kunna sätta bilder på min 9 åriga underbara kusin, hon är som en syster för mig!. (Vilket inte man kan blogga om på SB, för att man inte får sätta bilder på barn där. Ganska uppenbart) Jag vill kunna ta en bildjävel på vad jag har ätit! Hallå jag är Drottningen när det gäller mat, HEHE! Klart jag vill visa det jag är grym på! (Vilket inte man kan blogga om på SB, man fick nyligen ett mejl från dom att man ska sluta med det). Jag vill visa vad jag har shoppat till folk som faktiskt vill läsa om det, inte till killar som bara bläddrar vidare like "whatfuckingever".  Jag vill blogga om mina skönhetstips, spa-recept, hudtips osv! JAG VILL VA MIG SJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLVVVV SKA DET VA SÅ SVÅRT?!!!!!!!!!! Och det kan jag vara genom min HELT EGNA blogg. Så de så! PUSS!
Och bara för att jävlas med SB så gör vi det genom att sätta upp den fulaste bilden jag kunde hitta på mig själv!
Tack o hejjjjjjjj!