I'm back!

Jag har haft en blogg-paus på 18 dagar men nu är jag tillbaka! Jag kände att jag helt enkelt inte bara haft lust eller ork till bloggen men nu kör jag igen. :) Mycket har hänt under tiden jag inte har bloggat.

Jag har fyllt 19, haft fest, fått ett jobb som återförsäljare på Foreverling, shoppat, krogen, fått snygga kläder av mina vänner, jag har fått huuur mycket presenter som helst av hur många som helst, jag ska börja på min gamla skola igen (ESS-gymnasiet) och plugga gymnasiebetyg, jag har vunnit 100 spänn på bingolotto!, jag har varit barnvakt med älskling åt hans systers dotter och hejåå-hå! Det är en hel lista. :p

Här kommer det några bilder från dessa dagar! :)



Jag och Iza på bussen. :)

Jag den 25e när jag firade min 19års dag. :)

Mina änglar!

;D

Until we die, holding hands! <3

När jag var barnvakt åt älsklings systerdotter igår i Gamla stan. :)

När jag var barnvakt åt henne tillsammans med älskling några dagar tidigare. :)

Me n ma babe ! <3


Måndag, 13/8.


Älskling hade inte jobb den här dagen så vi softade bara hela dagen. :) Tidigt på kvällen så åkte jag, min farmor och älskling till Toini (min mormors syster) i Orminge. Eftersom att jag fyller år snart så hade min mormor skickat presenter till mig från Finland. Jag fick trosor, godis, pengar (men pengarna var tvungen att gå till min farmor) och så fick jag två paket till av både min mormor & Toini. Ska öppna dom nångång sen. :p När vi hade varit där i en timme så åkte jag och Robban vidare och träffade hans gamla arbetskollega och umgicks med han ett tag. :) Sen åkte vi hem och myste! Hihi.
Bilder från dagen: (jag orkar faktiskt inte vända bilderna just nu! haha)

Älskling! <3


Lill-prinsen. <3

R <3 S

Your generated text image
Kom hem för inte så överdrivet länge sen, älskling är snaart här. <3 Han kommer sent från jobbet bara för att han har jobbat i Småland, åhh min porr flyttgubbe du är! ;) Jag fick 200 spänn av mamma idag, oväntat men jävligt behövande. Det gick bra på gymmet idag, jag körde på lika hårt som vanligt. Jag tränade ben & mage idag. :) Efter träningen så käkade jag älggryta med massor av lök och kantareller m potatis. Fyfan vad gott det var. Inte nån jävla proteinpulver pannkakor här inte. Nej riktigt jävla kött ska det va. Ska hoppa i säng om ett tag när gullet är här. Vi hörs imorgon, tjooho.

Jag på bussen idag, det ser ut som att jag har värsta pannan. Hahah! Vem fan bryr sig egentligen.  :)

Morsans nya maskin, chailatte.. mhm!

Äkta mat efter gymmet! MHMMMMMMM !


Nu kom älskling!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIIE. Godnatt! ;)

9/8-2012, Tors dag!

Jag vaknade halv 12 idag. :P Jag fixade mig och drog till tandläkaren, jag trodde dom skulle fixa ett hål men dom ville bara boka en ny tid? Wtf liksom? Aja.. Efter det så försökte jag plinga på hos Sandruu men hon var inte hemma :(, så jag taggade till morsan. Hon har köpt en maskin som man kan göra chailatte, choklad, moccachino (stavning?) osv. Fett gott! Så jag drack en chailatte. Nu ska jag tvätta bort sminket & dra till gymmet. Ska sola och styrketräna. Tog upp träningen i måndags, skönt att komma igång igen och träna 3 gånger i veckan. :) Nej nu vill jag dra dit!! :D Skriver ikväll och lägger även upp lite bilder från idag. Ha det sålänge!

8/8-2012, onsdag.

Jag vaknade klockan 11, drack varm oboy och sopade golvet i mitt rum. Sen kom älskling hem 40 min efter jag vaknade så vi käkade lite och tittade på en film. Filmen hette Big Stan, en komisk fängelsefilm, den va as bra! Det enda jag och älskling har gjort är softat idag typ. Ikväll så bastade jag med hela familjen + baby. Jag gjorde en hemmagjord ansiktsmask till mig och min farmor. Jag kom på receptet själv faktiskt.
Receptet på ansiktsmasken:
Honung
Olivolja
Havre
Mjölk
Banan
Du kan välja själv hur mycket av vilken ingrediens du vill ha i din ansiktmask beroende på vad du vill "få ut av" med din mask.
Honungen verkar rengörande, lugnande & återfuktande plus att den dödar bakterier.
Olivoljan är återfettande och passar till dom flesta hudtyperna.
Havren har en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande plus att den gör din hud jätte mjuk.
Mjölken innehåller laktossyra som löser upp det lim som håller döda hudceller samman. Den ger en djup rengörning plus att den gör huden mjuk & len.
Bananen passar bra till känslig, torr & åldrande hy.
Ansiktsmasken ska nästan alltid bestå av en frukt eller bär. Det ger huden en vitaminkick och alla olika slags bär & frukter är olika bra beroende på hudtyp.


Har ni frågor om hemmagjorda ansiktsmasker, kropps/ansikts-skrubb, ansiktsvatten m.m och vilken olja/bär/frukt som passar till vad så är det bara att fråga. Jag är faktiskt jääkligt grym när det gäller det här. ;)

GOONATT!
Den ser inte så jätte fräsch ut kanske, men den gjorde huden en enorm skillnad på många vis.

Första gången jag & älskling plockar svamp tsm!

Igår så vaknade jag kl 8, fixade mig lite och åkte till Sickla på ett möte kl 10. Jag träffade en arbetsvägledare och hon var jätte snäll. Vi snackade lite om hur mina framtidplaner såg ut och jag var där eftersom att jag var tvungen för soc. Jag håller nämnligen på att ansöka ekonomiskt bidrag från soc eftersom att jag är arbetssökande. Jag har ju liksom inte pengar alls, kan inte göra någonting. Så jag måste ju! Efter det lämnade jag en lapp på soc och så drog jag till Nacka forum och tänkte dra hem (jag stötte på Ogge och Maanu också), men då ringde älskling. Han sa att han skulle göra en grej i stan så jag hoppade på bussen där han satt så drog vi ditt och så skulle han göra ett ärende i Solna. Efter det så drog vi hem, vi (jag ;)..) plockade gula kantareller och lingon plus blåbär i skogen. Sen när vi kom in igen så stekte vi kantarellerna i jätte mycket smör och salt & käkade det med keso som kvällsmat. Mhhm! Sjukt gooott.
Lite biiilder från igår också:

Jag börjar att blogga igen då!

Hellllllllllllu, jag tänkte börja blogga igen för nu har jag alltid tillgång till internet (vilket jag inte hade förut) så då var det liksom ingen idé. Men nu när jag vet att jag har det 24/7 så why not?
Jag vaknade tidigt idag när älskling skulle till jobbet så jag var vaken ett tag och kollade på tv, sen däckade jag igen och vaknade halv 9. Nu ska jag dra till Nacka forum med min farmor sen ska jag kanskkkkkkkkke ta upp träningen igen och åka till Älta. Det vore ju faktiskt bra.. får se. Skriver ikväll! Har bråttom. Puss! (Irriterande att man inte kan sätta upp bilder på bloggen via luren -.-)

Började tänka på att "jaa man kanske ska sätta en allvarlig bild för att om man gör minsta lilla pose så är man ju tydligen det ena och det andra och då tror man tydligen för mycket om sig själv." Hade helt enkelt lust att sätta en allvarlig bild så jag kunde sätta den där piken på dom som öppnar käften för mycket. Jag får höra rykten om bitches hela tiden som snackar om mig. Sötisar. <3 You just making me famous. Bild från 2011.

Vart är Sverige påväg? Helvetet mest troligt.

Jag är så jävla arg, ledsen, chockerad, jag känner mig så jävla orättvist behandlad, förtvivlad och helt enkelt sviken av detta vidriga samhället de svenska politikerna har skapat. Varje gång jag läser sånna här artiklar så skakar jag, jag darrar i hela kroppen av ilska och rädsla på hur det svenska samhället kommer att bli (och hur det har blivit). Varje gång jag läser en sån här artikel om hur det FAKTISKT går till i det här landet så börjar jag gråta, jag blir helt hysterisk och jag har faktiskt lust att argumentera med varenda vidriga politiker som har orsakat det här! (Jag skulle vinna STENHÅRT). Det är därför folk inte vågar lyssna på vad SD har att säga för att dom är rädda för sanningen. Tänk dig alla äldre som bor på äldreboenden i Sverige som har byggt upp det här landet. VAD FAN FÅR DOM?! Dom får väl kanske ca 7000 i månaden, mycket pengar går till medicin. Det är väl för fan DOM som ska ha pengar om någon. Dom förtjänar miljoner. Vad i helvete såg jag på nyheterna för någon månad sen? Jo att en kärring på ett äldreboende DOG pågrund av NÄRINGSBRIST för att hon hade fått för lite och för dålig mat. Ja det är faktiskt Sverige jag skriver om. Googla? Man får höra hela tiden vad som händer på de svenska äldreboenden förfan, det är alltid något skit. Sätt pengarna på de som byggt upp landet, på de som FÖRTJÄNAR DET och det allra viktigaste: PÅ SVENSKARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Åtminstonde så kan ni väl förfan ge dom näringsrik mat och anställa folk med riktig svenska som de åtminstånde kan förstå! ALLTSÅ FUCK DE SVENSKA POLITIKERNA, GO SD!Nu kanske ni fattar varför jag är upprörd:
Jag tog bara det som jag tyckte var viktigast från artikeln. Länk: http://www.friatider.se/invandrare-kan-tacka-nej-till-jobb-far-behalla-bidragen-anda