Irriterande dag!

Igår:
Ingenting blev som planerat överhuvudtaget. Jag tänkte ha mina pörr skor men det var så jäkla blött på vägen vid mig (vill inte att skorna förstörs), men sen när jag drog till skolan så var vägarna i stan inte alls blöta så jag blev så jävla förbannad över att jag inte tog dem! Det var en helt perfekt dag när det inte skulle regna alls, men det regnade ju i för sig dagen innan så det var väl lika bra att jag inte tog på mig pumpsen. Jag var i skolan som sagt, käkade sushi till lunch och pluggade svenska plus religion. Efter skolan så fixade jag en viktig grej och sen drog jag till Älta. Jag var med morsan ett tag tills jag gick till gymmet och solade & tränade kondition. Jag skulle ju styrketränat också såklart men jag var så jävla förbannad pga en anledning (både på skorna och yttligare en sak). Jag försökte styrketräna ändå och skulle börja köra bröst, men då var maskinen inställt till killar och jag försökte fixa den men snurrgrejen satt så jävla hårt och mina händer svettades ju efter konditionen så det gick inte. Hela gymmet var proppfullt och alla maskiner var upptagna som jag skulle använda. Jag var redan grovt förbannad när jag kom dit så allting som hände på gymmet (att jag inte kunde fixa den där maskinjäveln och att det var fullt) gjorde mig ännu mer förbannad. När jag är arg så kan jag inte koncentrera mig överhuvudtaget, det finns inte på världskartan. Spelar ingen roll om jag är i skolan, gymmet eller hemma. All energi går åt till att vara förbannad och mer än så är det inte. Alla mina planeringar går bokstavligt talat åt helvete och likaså min dag. Efter gymmet så taggade jag tillbaka till morsan, drack två koppar kaffe, käkade och hade inte alls lust att dra någonstans så jag stannade kvar och softade. Jag drog hemåt senare än planerat pga allt och såklart blev det så sent att jag inte skulle hinnat baka eller göra min hemmagjorda ansiktsmask. När jag kom hem så städade jag, kollade på tv och däckade i princip.
 

Blame it on my A.D.D babe.

Har inte orkat blogga på länge (jag får mina perioder som ni kanske har märkt :p). Allting flyter på som vanligt, jag pluggar, tränar, är med killen och polare osv. Livet är just nu ganska neutralt och allmänt höstigt bara. Har väl inte gjort något jätte speciellt på senaste. Har däremot köpt ett par riktigt PÖRRIGA svarta pumps som jag dog för! Så till alla skoälskare: Checka in imorgon! Har dock ännu inte gått ut med dem men imorgon så ska det inte regna, då kan jag passa på att använda dem till skolan! Fotar dem imorgon för er. ;) . Ska även börja blogga från mobilen nu också förresten, så det är niize. Imorgon så blir det att baka & göra ett nytt recept på en ansiktsmask, så att blogga om det blir såklart av med massor av bilder! Åhh jag är så jäkla glad över att det är höst! Vädret är helt sjukt mysigt och när som helst så är det halloween, då blir det god halloween mat och att baka! Så sjukt mysigt att göra pumpa lyktor och all pyssel seriöst! :) Älskar den här månaden, det kan inte bli mer harmoniskt. Hörs imorgon people!
 
And the queen is back! :)

6/10, flaskpost, hemmagjord ansiktsmask och bastu!

Lördag
Jag och älskling vaknade, vi käkade osv osv. Han drog iväg till en polare medans jag bara tog det allmänt lungt. Jag hade lovat min kusin Nellie att göra en hemmagjord ansiktsmask till oss och att hon skulle välja vilken frukt/grönsak hon ville så vi gick till Hemköp med fotbollen med oss. På vägen så hittade vi flaskpost i Bagarsjön! :D Det är nog 2a eller 3e gången i mitt liv som jag hittar det och för Nellie så var det första gången. Vi gömde flaskposten och knallade vidare till affären. :) Nellie valde en röd grape till masken sen så köpte jag även en glass till henne och ett rött läppstift med glansig yta till mig själv. x) Sen gick vi hemåt och tog flaskposten som vi hade gömt. :) Det var nått barn som hade ritat en teckning och skrivit ett brev som var helt osammanhängande. Det stod någonting om ett museum och om någon Linnea och Moa. Haha, men det var ju ändå kul att hitta det. :) Älskling kom hem och vi myste tillsammans som vanligt hihi. På kvällen så gjorde jag ansiktsmasken till mig Nellie & min farmor. När jag hade haft masken ett tag så blev det hopp in i bastun med familjen! Pappa var med också. :) Älskling lagade mat istället och han hade ju duschat tidigare så han sket it. ;p  Ännu senare på kvällen sen så blev det skräckfilm på 6an med älskling, The unborn. Han somnade efter halva filmen typ och jag var skit rädd och hade värsta paniken typ. Så jag försökte väcka han hela tiden för att jag var så rädd och ba "hålll om mig!!!". Men han somna bara om. :( Dumma älskling! ;p Sen blev det natti natti. :)
 
Yogurt-ansiktsmask med röd grapefrukt:
Yogurt
Honung
"Saften" från en röd grapefrukt som du kramar ur från frukten
Havre
Yogurten innehåller laktossyra (som också finns i mjölk & filmjölk) och löser upp limmet som håller kvar hudens lager av döda hudceller. Däremot påverkas inte levande hudceller. Dessutom stimuleras produktionen av nya levande hudceller. Huden blir helt enkelt jätte len!
Havren har en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande plus att den gör din hud jätte mjuk.
Honungen verkar rengörande, lugnande & återfuktande plus att den dödar bakterier. 
Grapefrukten är rik på antioxidanter och grapefrukt med röda nyanser innehåller antioxidanten lykopen. Grapefrukt är en god källa till C-vitamin.

Ansiktsmasken rekommenderas till den som vill ha en riktig C-vitamin bomb!
 
Om C-vitamin:
C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen, "cementen" som binder samman kropps-cellerna, i bindväven. Den stärker blodkärl och hud. Den får sår att läkas snabbare. Den är viktig för cellernas försvar mot fria syre-radikaler (=viktig anti-oxidant). Den skyddar fettämnen i kroppen mot att oxidera/härskna. Brist på C-vitaminer kan leda till bland annat försämrad sårläkning, blödningar i huden och blåmärken.


Du kan välja själv hur mycket av vilken ingrediens du vill ha i din ansiktmask beroende på vad du vill "få ut av" din mask.
Rött läppstift från Nordic cap of Sweden, Starlips (#LS02) . Kostade TIO spänn från! Sitter och både håller hur länge som helst, använde det en hel dag och jag märkte inget dåligt med det. :)

4/10, kanel-bullens dag!

Your generated text image
Ett tag efter jag hade vaknat så fick jag jätte ont i magen! Det varade runt 20--30 min och jag kunde nästan inte röra mig, det gjorde riktigt ont. Så åkte till Slussen, men då var det lunchtid i skolan och Sandra hade råkat försova mig så jag gick hem till henne. Vi pratade om massor av skit sen så drog vi till plugget. Efter skolan så drog jag och Sandra hem till henne, jag var där ett tag tills jag åkte hem. Bussresan hemåt var ju så jävla störd! xD Först var det två brudar (brats) som snackade. Den ena ba "Asså shiit!!! Vet du vad jag såg idag?!?! Asså omg det är det vidrigaste jag sett i hela mitt liv jag skämtar inte! Det var en gubbe som käkade en bulle.. Veet du vad han gjorde?!?! Han hade ett glas vatten sen så DOPPADE han bullen i vattnet så den blev helt mjuk typ. Vet du vad han gjorde sen när han käkade upp bullen? Asså seriöst jag höll på att spy!!!! Han drack upp vattnet som hade massa bullsmulor typ. Assså shiiit det var det vidrigaste jag sett!!!!". Sen så sa hon att det var det vidrigaste hon har sett ungefär 40 gånger till. Hennes kompis ba "omg shiiit vad äckligt!!!!". Det värsta var ju att dom var över 20 bast. Jag hade lust att ge dom båda så mycket stryk att de dog, på riktigt. Om det skulle varit lagligt så skulle jag faktiskt gjort det, utan tvekan. :) Det var inte det enda som hände på den bussresan. Det var även en thaikille som satt brevid mig som började babbla som en dåre och han lät mig inte vara. Han tog  tag i min hand typ 2 gånger och jag blev förbannad och han ba "sorry are you gonna call the police?". Man ba asså...?!? LÅT MIG VAA! Jag sa till han femtio gånger att jag vill bara komma hem efter skolan i lugn och ro och att jag har kille. Sen fick han världens ångest och var tyst i flera hållplatser tills han började säga "sorry your so beautiful." 50 gånger till. -.- 
 
Min farmor och barnen började baka bullar när jag kom hem, så självklart så åt jag kanel-bullar! Resten av dagen var lugn och den tillbringades med älskling & familjen som vanligt. :)
Bild från google. ;p

3/10, skola, te, träning å mys.

Your generated text image
 Jag fixade mig och drog till skolan. :) På lunchen så käkade jag, Sandra och våran svensklärare sushi & när vi hade käkat klart så gick vi in till en te-butik på Hornsgatan. Eva köpte te till skolan och jag och Sandra fick välja en smak. Då valde vi grönt pärl-te med smak av jasmin. (Pärlor ger en tur och lycka) :p Efter skolis så drog jag till Älta, var med morsan och sen så tränade jag rygg, bröst och mage. Jag var hos morsan efter träningen också och käkade osv. Sen så blev det hemgång & älskling var hemma. Det blev bara mys :)

Den här tjejen betyder så otroligt mycket för mig! Åhh gud så underbar hon är. <3 http://sundralia.devote.se

Man fick egentligen inte ta foto i te-butiken, men jag hann ta ett innan hon sa till! :)
 

Two days ago.

Your generated text image(2a okt)
 Dagen började med att nörda framför datan. Efter det så duschade jag och fixade mig, käkade god finsk mat! Sen kom älskling hem efter jobbet. Vi hängde ett tag tills jag drog till Nacka Forum och shoppade accessoarer plus nagellack! :) Det blev en leopard hårklämma, ett par stora löv-örhängen, en ring med en uggla på och nagelack från Depends nya höst-kollektion (#334). Yääy! :) Kände verkligen att jag behövde nya örhängen eftersom att jag bara hade ett par stora örhängen. -.- Jag hade inte någon ring alls, nu har jag en i alla fall som jag kan smycka handen med ibland, gäller även hårklämman... Hade inte en sån heller. x) Efter shoppingen så drog jag på föreläsning på Forever i Kungsholmen. Det var bara bas-produkt träning. :) Var på en sån sist också så nu kan jag allt om det där hihi!! När jag var klar på föreläsningen så mötte jag älskling i Slussen. Vi köpte lite mat sen drog vi hem! :) Kom hem ungefär halv 11 på kvällen. (:
Bilder från dagen
 

Dom här örhängena fast guld-färgade. :)


And this type of love isn't rational, it's physical.

 
But mama, I'm in love with a criminal
And this type of love isn't rational, it's physical
Mama, please don't cry, I will be alright.
All reason aside, I just can't deny, love the guy.



Världens bästa lypsyl enligt mig!

Nu när hösten är här och vintern påväg så måste jag rekommendera världens bästa lypsyl! (enligt mig) ;)
 
Det är lika bra i stark sol och blåst som i vinterkyla
(innehåller inte vatten). Kombinationen Aloe vera, jojobaolja och bivax gör att läpparna får maximal fukt och
blir mjuka utan flagor. Aloe Lips är enkel att ha i fickan eller handväskan och passar hela familjen. Kan också användas på nagelband och som praktisk första-hjälpen vid till exempel klåda av insektsstick. Jag tycker personligen att den är bättre än den vanliga lypsylen och vaselin. Testa själv! ;)
 
Innehåll:
Aloe Barbadensis Gel (stabiliserad Aloe Vera Gel), Simmondsia Chinensis Oil (jojobaolja), Petrolatum, Octyl Hydroxystearate, Cera Alba (bivax), Candelilla Cera (candelilla-vax), Myristyl Myristate, Cera Carnauba (Carnaubavax), Ozokerite, Flavor, Allantoin, Propylparaben.
Aloe Lips 1 st
Volym: 4,25 g
Pris: 45 kr

Kan köpas av mig och den är så unik att den inte ens finns på butik. Kommentera om du är intresserad. :)

Lördag, 29/9

Lördag!
Jag tillbringade min lördag hemma. Jag och Robban skulle egentligen åka och träffa en polare till mig men det blev tydligen ändrade planer. :p Så på kvällen så drog jag och älskling till Coop i Orminge och handlade mat och godis. Sen när vi kom hem så kollade vi på tv och svullade godis & myste. Så ja, det blev bara en soft, mys-dag! :)
Bilder från dagen (bara egobilder haha ;D)